Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi ruokakauppa Katajanokalle – Alko vieressä ensimmäistä kertaa

Katajanokan ruokakauppavalikoima laajenee ensi viikolla, kun uusi Alepa avataan.

Tiistaina 5.4. kello 10 ovensa historiallisessa Jungmann-korttelissa avataan uusi myymälä, jonka osoite on Kruunuvuorenkatu 4.

Ensimmäistä kertaa Alepa-ketjun historiassa myymälän naapuriin avataan myös Alko.

– Olemme iloisia, että pääsemme vihdoin avaamaan uuden Alkon myymälän myös Katajanokalle, jonne monet asiakkaamme ovat myymälää kovasti toivoneet, kertoo Alkon palvelujohtaja Tatu Vanninen tiedotteessa.

Kooltaan lähes 400-neliöisen Alepa Jungmannin palveluihin kuuluvat muun muassa salaattibaari ja kahvikulma. Myymälässä on myös appelsiinimehukone, paistopiste, pikakassat sekä Postin pakettiautomaatti.

Myymälä on auki päivittäin kello 23:een asti.

– Valikoima on räätälöity alueen mukaisesti. Otamme ilolla vastaan lisää korttelitoiveita. Uutena osana valikoimaa tuomme kylmähyllyillemme HOK-Elannon oman S-Herkkukeittiön käsin valmistamia ruokatuotteita, toteaa tiedotteessa myymäläpäällikkö Laura Dahlqvist .

Myymälä työllistää yhdeksän työntekijää.

Jungmann-kortteli on vuonna 1907 valmistunut ja juuri peruskorjattu makasiinirakennus. Kortteliin on lisäksi tulossa uusia vuokra-asuntoja, ravintoloita, korttelibaari ja kattoterassi.

Uusi Alepa on järjestyksessään Katajanokan toinen. Merisotilaantorilla sijaitseva Alepa jatkaa toimintaansa normaalisti.