HOK-Elanto lopetti hävikkiravintolansa Sokokselta, tilalle suosittu ketju – "Kysyntä ja liikepaikan vaatimukset eivät kohdanneet"

Sokoksen kulmaan avattiin vuonna 2020 HOK-Elannon ruokahävikkiä minimoimaan pyrkinut Happy Farmer Kitchen & Bakery, jonka annoksissa hyödynnettiin muun muassa viereisen S-marketin hävikkituotteita.

Nyt ravintola on lopettanut ja tilaan avataan toukokuun loppupuolella Hesburger.

Hesburgerin yläpuolella toisessa kerroksessa jatkaa Happy Farmer Coffee Bar & Wine.

Laajoilla aukioloajoilla palveleva hampurilaisravintola työllistää noin 30 henkilöä ja asiakaspaikkoja on noin 60. Nopean asioinnin takaavat viisi itsepalvelukassaa. Päärautatieaseman kupeessa sijaitseva pikaruokaravintola tulee palvelemaan myös yöaikaan.

Kun HOK-Elanto avasi Happy Farmer-hävikkiravintolansa syksyllä 2020, kerrottiin, että myös perinteikkään Casa Largon tiloihin tulee saman konseptin alla toimiva ravintola 2021. Näin ei kuitenkaan käynyt.

– Uskoimme vahvasti syksyllä 2020 avattuun Happy Farmer -ravintolakonseptiin, mutta valitettavasti koronapandemian jaloissa kysyntä ja liikepaikan vaatimukset eivät kohdanneet. On kuitenkin jo nähtävissä, että ihmiset ovat palaamassa myös Helsingin keskustaan, HOK-Elannon ravintolatoimialan johtaja Henriikka Puolanne sanoo tiedotteessa.

HOK-Elannosta muistutetaan, että rajoitusten värittämä korona-aika on ollut vaikea koko ravintola-alalle, ja erityisen haasteellista ravintolatoiminta on ollut ydinkeskusta-alueella toimiville ravintoloille, joiden asiakaskunta on siirtynyt isossa määrin etätöihin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut