Suomalainen huippu-urheilija kritisoi Sanna Marinin hallituksen hoitajapäätöksiä tiukasti – "Aikoo romuttaa laillisen lakon pakkotyölailla"

Yleisurheilija, kätilöksi opiskeleva Miia Sillman kritisoi kovasanaisesti Sanna Marinin (sd.) hallitusta Twitterissä. Hän ihmettelee valtiovallan suhdetta hoitajien lakkoon.

– Nyt kun hoitajat yrittävät nousta tuolta kuopasta ja ovat lakossa, Suomen hallitus aikoo romuttaa hoitajien laillisen lakon pakkotyölailla. Hoitajien oikeuksia poljetaan minkä vaan kerkeävät ja sitten ihmetellään kun alalle ei tule uusia ihmisiä?

Sillman on nostanut esille Sanna Marinin oman twiitin maaliskuulta 2018. Tuolloin Marin ei ollut vielä pääministeri.

– Naisten pitäisi mennä yleislakkoon, jotta naisvaltaisten alojen palkkakehitys ja arvostus saataisiin ylös kuopastaan, Marin kirjoitti maaliskuussa 2018.

Sillman kirjoittaa, että nykyinen tilanne on saanut häntä miettimään jopa sitäkin, kannattaako hänen ylipäätään alalle kouluttautua.

– Kaikki tämä hoitoalan polkeminen kuitenkin sammuttaa omaa sisäistä liekkiäni ja väkisin on ajatuksia, haluanko alalle jossa hoitajilla ei ole oikeuksia?

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut