Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Artistit keskustelivat ja sitten tuli päätös: Mestarit Areenalla ei ole Mestarit Areenalla – "Mestarillisuus ei katso ikää tai sukupuolta"

Viime viikon keskustelluin viihdepuheenaihe liittyi Mestarit Areenalla -brändin käyttöön. Ratkaisu markkinoida Kaija Koon, Vesalan, Ellinooran ja Jenni Vartiaisen syksyistä areenakiertuetta 1990-luvulla tutuksi tulleella nimellä herätti paljon ihmetystä myös vanhan kiertueen artisteissa.

Myös alkuperäisen nimen keksinyt Lasse Norres ihmetteli Etelä-Suomen Median haastattelussa käyttää nimitystä uudella kiertueella. Norres harmitteli haastattelussa myös sitä, että hän ei ollut aikoinaan tajunnut rekisteröidä nimeä itselleen: silloin sen käyttö uudelleen ei olisi ollut mahdollista ilman rekisteröijän lupaa.

Nyt vanhan kiertueen Mestarit ja uudemmat Mestarit ovat päätyneet ratkaisuun asian suhteen. Se tarkoittaa sitä, että uuden kiertueen nimi muuttuu: syksyinen kiertue kulkee nyt nimellä Mestarit – Kaija Koo, Vesala, Ellinoora & Jenni Vartiainen.

– Keskustelimme asiat selväksi hyvässä hengessä artistien kesken ja lopputulos on meidän kaikkien kannalta selvä. Yksimielinen kantamme on, että nimen Mestarit Areenalla perintö kuuluu Hectorille, Pepe Willbergille sekä Kirkan että Pave Maijasen lähiomaisille. Ei ole myöskään hyvien tapojen mukaista käydä kauppaa nimellä ilman heidän osallisuuttaan, tiedotteen teksti kuuluu.

Asia on asianosaisten mukaan nyt loppuunkäsitelty.

– Kunnioitamme toinen toistemme työtä, ja toivotamme toisillemme upeita keikkoja. Asiaa ei kommentoida tämän enempää.