Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kruunuvuorenrantaan rakenteilla ensimmäinen julkinen leikkipaikka – tämä kaikki löytyy liikuntapuistosta

Liikuntapuiston rakentaminen Kruunuvuorenrannassa on alkanut. Sen eteläosa jakautuu leikki- ja lähiliikunta-alueisiin, skeittipaikkaan sekä juniorijalkapallokentään. Lähiliikuntapaikalle tulee erilaisia kiipeily- ja tasapainoiluvälineitä, skuuttikumpuja ja koripalloon sekä sählyyn sopiva monitoimiareena.

Puiston pohjoisosaan rakennetaan ulkokuntoilupaikka sekä myöhemmässä vaiheessa täysimittainen, kivituhkapintainen petankkikenttä. Alueella on tilavaraus myös kolmelle padelkentälle.

Puistoon tulee Kruunuvuorenrannan ensimmäinen julkinen leikkipaikka. Leikkipaikalla on pienille lapsille aidattu leikkialue.

Alueen eteläpuolelle, Kaivoshuvilankujan katualueelle, rakennetaan pysäköintialue puiston käyttäjien ja viereisen päiväkodin tarpeisiin.

Rakentamisesta aiheutuu meluhaittaa lähialueelle. Melua aiheuttavat työt tehdään kello 7–15.30 välisenä aikana. Urakan on määrä valmistua viimeistään marraskuussa 2023.