Helsingin kaupunki myy kerrostaloasuntoa Kontulasta huutokaupalla – ollut aiemmin vuokrakäytössä

Helsingin kaupunkiympäristö toimiala on alkanut myydä asunto-osakkeitaan julkisen sektorin huutokauppasivustolla Kiertonetissä. – Ensimmäisenä tuli myyntiin 4h+k-kerrostaloasunto Kontulasta, kertoo Kiertonetin Teemu Kunto.

Kaupunki on laittanut myyntiin aiemmin vuokrauskäytössä olleen asunnon, jossa on 93,5 neliötä.

Perheasunto sijaitsee Naapurintiellä vuonna 1966 valmistuneessa talossa. Korkein tarjous on tällä hetkellä 12 euroa, huutokauppa jatkuu 4. toukokuuta asti.

Myyntisivustolla muistutetaan, että huoneistokohtainen osuus yhtiön lainoista ei sisälly tarjottavaan hintaan. Huoneistoon kohdistuu noin 55 000 euron lainaosuus muun muassa aiemmin toteutetusta putkiremontista. Lisäksi yhtiössä suunnitellaan maalämpöön siirtymistä.

Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Myyjä voi hyvätä tai hyläksyä korkeimman tarjouksen.

Kiertonet.fi on kiertotaloutta edistävä verkkohuutokauppa, jossa julkiset toimijat voivat myydä tarpeetonta omaisuuttaan. Mukana on jo yli 600 julkista organisaatiota.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut