Helsingin ydinkeskustaan avautuu uusi ravintola toukokuussa

Ydinkeskustassa avautuu vapun jälkeen uusi ravintola. Mad tuo Suomeen tanskalaista ruokakulttuuria.

Ravintolan osoite on Mikonkatu 7, jossa aiemmin sijaitsi Intersportin myymälä.

Mad tarjoaa atriumtilassa ravintola-, kokous- ja tapahtumapalveluita. Arkipäivälounas koostuu salaattipöydästä sekä pöytiin tarjottavasta annosruoasta. Töiden jälkeen nautitaan after workia, kuten "smörrejä" ja alkupaloja, ja lauantaisin brunssia kello 12–16. A la carte -ruokailu alkaa ensi syksynä.

Vuonna 1910 valmistunut arvokiinteistö on peruskorjattu ja laajennettu modernin kiinteistönkäyttäjän tarpeita vastaavaksi. Ilmarisen omistaman kiinteistön palvelukokonaisuudesta vastaa ISS Palvelut.

"Suomalaiset haluavat yhä isompia pizzoja": Helsinkiin avattiin ravintola, jossa on 14 pizzan "monsteriuuni – tien toiselta puolelta löytyy vieläkin hurjempi laite

Mad-ravintolan (mad tarkoittaa tanskaksi ruokaa) konseptin juuret ovat Tanskassa, jossa ISS perustettiin yli sata vuotta sitten ja jossa konsernin pääkonttori sijaitsee. ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.

Tanskassa, kuten Suomessakin, arvostetaan oman maan antimia sekä sesonkiajattelua.

Ravintola Madin keittiömestari Paavo Kononen on käynyt siellä hakemassa oppia kollegoiltaan. Tanskalaista ruokaa kuvaillaan tiedotteessa oivaltavaksi ja mutkattomaksi.

Tätä ravintolaa hehkutetaan "lihansyöjien paratiisiksi" – nämä 4 latinopaikkaa täytyy kokea Helsingissä

Muistatko vielä Chez Mariuksen, Fabiansin, Motin, Wimpyn tai Carrolsin? – Moni aikanaan suosittu helsinkiläisravintola on enää muisto

Kaksi legendaarista yökerhoa yhdistää tilansa – paikka tuttu muun muassa Cheekin jättitappiot tehneestä ravintolasta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut