Iäkäs jalankulkija kuoli suojatiellä – liikennepoliisi hehkutti Twitterissä vain vähän aiemmin Helsingin liikenneturvallisuutta

Iäkäs henkilö on kuollut suojatieonnettomuudessa Haagassa. Onnettomuus tapahtui viime viikon lauantaina mopon ja jalankulkijan törmätessä suojatiellä. Jalankulkija menehtyi saamiinsa vammoihin kolme päivää myöhemmin tiistaina.

Asiasta kertoi ylikomisario, Helsingin liikennevalvontatoiminnon johtaja Dennis Pasterstein Twitter-tilillään torstaina.

– Toisin kuin aikaisemmin tänään iloitsin, sain juuri valitettavan tiedon liikennekuolemasta. Lauantaina Haagassa mopon ja jalankulkijan suojatieonnettomuudessa hyvin iäkäs jalankulkija menehtyi tiistaina, Pasterstein kirjoittaa.

– Suojatien tulisi olla jalankulkijalle turvallinen, nyt ei ollut. #Helsinki.

Vain muutama tunti aikaisemmin ennen tietoa Haagan surullisesta liikennekuolemasta Pasterstein oli iloinnut Twitterissä liikennekuolemien vähäisestä määrästä.

Helsinki on viime aikoina liputtanut kehittyneen liikenneturvallisuuden puolesta. Helsingissä ei poliisin tietojen mukaan tapahtunut yhtään liikennekuolemaa tänä vuonna.

– Toisin kun viimepäivien "hurjista" suojatievideoista voisi luulla, Helsingissä ei ole edelleenkään ensimmäistäkään liikennekuolemaa tänä vuonna. Siis 0, kuten kuuluukin olla. Helsinki on liikenneturvallinen kaupunki! #koulutie, totesi Pasterstein Twitterissä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut