Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Malminkartanoon rakennetaan kortteli, jossa saman katon alla on vanhuksia, lapsia ja päiväkoti 15 koiralle

Pakarituvantietielle Malminkartanoon valmistuu loppuvuodesta yhteisöllinen palvelukortteli.

Norlandian Yhdessä-konseptin mukaisesti rakennettuun palvelukortteliin on tulossa muun muassa 66 tehostetun palveluasumisen asuntoa ja 42 kevyemmän palveluasumisen asuntoa, varhaiskasvatusyksikkö 50 lapselle ja päiväkoti 15 koiralle.

– Saman katon alla toimiminen tuottaa synergiaetuja tilaratkaisuissa ja toiminnan yhdistämisessä. Molemmat sukupolvet voivat nauttia yhdessä tekemisen riemuista ulkoillen ja retkeillen, puutarhassa puuhaten tai lumileikeistä nauttien. Ikäihmiset antavat lapsille näkymän kulttuuriperimään ja lapset tuovat iloa ja aktiivisuutta ikäihmisten elämään, toteaa Norlandia Päiväkotien maajohtaja Miia Kollin tiedotteessa.

Asukkaiden hyvinvointia tuetaan kuntosalilla, spa-osastolla sekä hierontapalveluilla. Keittiössä lähiruokaa valmistaa talon oma kokki.

Palvelukorttelin sisäpihalla asukkaiden käytössä on hyöty- ja aistipuutarhat. Palvelukorttelin rakentaminen käynnistyi vanhan kiinteistön purkutöillä.

Norlandian ensimmäinen Yhdessä-yksikkö valmistui Tuusulan 2020.