Olut 2,95 euroa eikä silti yhtään asiakasta Helsingin keskustassa – mies ällistyi tyhjässä ravintolassa

Helsingin keskustassa on tyylikkäästi sisustettu ravintola, jossa olut maksaa 2,95 euroa. Ulkomainoksesta ja pienen tuopin halvasta hinnasta huolimatta The Grind Coffee & Wine -niminen paikka oli arkena iltapäivällä täysin tyhjä.

Jopa niin tyhjä, ettei henkilökuntaakaan näkynyt missään.

– Odottelin ja tein töitä koneella tunnin verran ennen kuin tarjoilija tuli paikalle, ihmettelee helsinkiläismies tilannetta.

"Huumaavat maut räjähtivät suussa" – tässä on Helsingin paras kanaravintola, naisten suosikkiannos yllätti yrittäjän totaalisesti

Hänen mukaansa aiemminkin on käynyt niin, että tiskillä ei ole ketään.

– Grind vaikuttaa enemmän iltapaikalta, hän arvioi.

Onko tässä Helsingin halvin pizza? – 3,99 euron "Americana" löi ällikällä

Kaivopihalle muun muassa entisen Suomalaisen kirjakaupan tilalle tulleet ravintolat herättävät kummastusta.

Helsingin ytimeen joulukuussa 2020 avautunut usean ravintolan ja baarin keskittymä vaikuttaa usein varsin autiolta. Fat Lizardin ravintolapäällikkö Yiu Lam kertoi HU:lle viime syksynä, että moni yllättyi tuolloin edelleen ravintolan olemassaolosta, vaikka se oli ollut auki kuukausia.

– Myöskään vastapäisessä Ruosniemen pienpanimobaarissa en ole nähnyt koskaan kahta–kolmea asiakasta enempää. Lähempänä pääovea olevassa Fat Lizard -ravintolassa on yleensä enemmän ihmisiä, toteaa Kaivopihan läpi usein kävelevä mies.

The Grind-ravintola ei vastannut Helsingin Uutisten kommenttipyyntöön jutun julkaisuun mennessä.

Ylva: Vain kolme Kaivopihan liiketiloista tyhjänä – "Uuden paikan löytäminen luonnollisesti ottaa aikaa"

"Suomalaiset haluavat yhä isompia pizzoja": Helsinkiin avattiin ravintola, jossa on 14 pizzan "monsteriuuni – tien toiselta puolelta löytyy vieläkin hurjempi laite

Uusi ravintolakäytävä ammottaa tyhjyyttään Helsingin paraatipaikalla – mainostelineet tukkivat sisäänkäynnin: "Ainoa tapa kertoa, mitä täällä on"

Legendaarisen Wanhan kellarin paikalle aukeaa uusi ravintola – "Tila on räjäytetty kokonaan"

Helsingin ydinkeskustaan avautuu uusi ravintola toukokuussa

Legendaarinen Hotelli Torni on taas auki – Ateljee Bar on nyt kaksikerroksinen: tarjolla aamiainen ja iltapäivätee Helsingin kattojen yllä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut