Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HS: Jethro Rostedt on ajautunut vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin – velkaa on jo yli neljä miljoonaa euroa

Yksi Suomen tunnetuimmista turkulaisista, Diili-ohjelmasta julkisuuteen noussut Jethro Rostedt on ajautunut pahoihin velkoihin. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Verohallinto on karhuamassa Rostedtilta jäännösveroja, ennakkoveroja ja varainsiirtoveroja noin 800 000 eurolla. Viime heinäkuussa Varsinais-Suomen käräjäoikeus määräsi Rostedtin omaisuutta väliaikaiseen takavarikkoon noin 650 000 euron edestä. Tuolloin Rostedtille oli tehty verotarkastus, jonka mukaan hän oli jättänyt kolmena vuonna ilmoittamatta verottajalle muun muassa veronalaisia luovutusvoittoja noin 1,5 miljoonaa euroa.

Rostedt sanoo Helsingin Sanomille, että verot jäivät maksamatta siksi että ne tulivat mätkyinä. Lisäksi hän kyseenalaistaa päätöksen osakaslainan verotuksesta.

Rostedt on ehtinyt kerryttää itselleen erilaista omaisuutta. Pari vuotta sitten hän kertoi omistavansa henkilökohtaisesti ja yritystensä kautta yhteensä satoja asuntoja. Lisäksi Rostedt on yrittänyt Turun keskustassa yökerhobisnestä.