Munkkiniemen uimarannan huoltorakennusta ei nyt uusita – riesana ilkivalta

Munkkiniemen uimarannan ja huoltorakennuksen uudistamiseen ei ole varauduttu tämän vuoden liikuntapaikkarakentamisen rakentamisohjelmassa.

Jos uusiminen katsottaisiin tarpeelliseksi, olisi samassa yhteydessä tarkasteltava myös muiden kaupungin ylläpitämien uimarantojen uudistamistarvetta. Huoltorakennus on rakennettu 2000-luvun alussa. Se on osittain jopa parempi kuin muiden vastaavien uimarantojen huoltorakennukset, lausunnossa todetaan.

Huoltorakennuksen yleiseen ilmeeseen ja siisteyteen vaikuttaa se, että se on usein ilkivallan kohteena. Ilkivallan jälkiä pyritään poistamaan, kun niitä havaitaan.

Huoltorakennus suljetaan iltakuudelta. Uimarannalle on sijoitettu bajamaja palvelemaan rannan käyttäjiä tämän jälkeen. Kulttuuri- ja vapaa-ajanlautakunnan lausunnon mukaan bajamajan korvaamista cityvessalla voidaan selvittää yhdessä kaupunkiympäristön toimialan kanssa. Maksuton ja esteetön, ympäri vuorokauden ja vuoden käytettävissä oleva cityvessa voisi palvella sekä uimarannan että rantareitin käyttäjiä.

Kaupunginhallitus antoi lausuntonsa tällä viikolla valtuutettu Pia Kopran (ps.) aloitteeseen rannan kohentamisesta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut