UFF lopettaa kaksi myymäläänsä Helsingissä – syynä muun muassa "häiriökäyttäytyminen"

Käytettyjen vaatteiden myynnistä tunnettu kierrätysliikeketju UFF lopettaa Helsingissä kesän alussa kaksi myymäläänsä.

Kontulan ostoskeskuksessa sijaitseva myymälä on avoinna viimeistä päivää tiistaina 31. toukokuuta ja Kurvin myymälä suljetaan puolestaan perjantaina 10. kesäkuuta. Kontulassa UFF:n myymälä avattiin vuoden 2012 lopussa ja Kurvissa seuraavana vuonna.

Kontulan myymälän lopettamista on perusteltu sillä, että vanhaa ostoskeskusta suunnitellaan jollain aikataululla purettavaksi – UFF:n mukaan tämä tuo epävarmuutta jatkosuunnitelmiin.

Lisäksi niin Kontulassa kuin Kurvissa vaakakupissa painoi molempien alueiden rauhaton toimintaympäristö. Ketjun mukaan häiriökäyttäytyminen on ollut valitettavan yleistä molemmissa myymälöissä. Ketju ei tarkentanut HU:lle, millaisia häiriöt ovat olleet.

Nyt lopetettavien myymälöiden nykyisten vuokranantajien jatkosuunnitelmat eivät ainakaan vielä ole selvillä. UFF:n omaa myymälähenkilökuntaa ei aiota vähennetä, vaan he siirtyvät töihin muihin UFF:n toimipisteisiin.

UFF:n varainhankinnat tulot olivat viime vuonna noin 16,5 miljoonaa euroa. Edellisvuoteen verrattuna tulot kasvoivat parisen miljoonaa euroa.

Viime maaliskuussa Kaisaniemeen avatun myymälän toiminta on ketjun mukaan lähtenyt käyntiin hyvin. UFF ei myöskään sulje pois mahdollisuutta avata Helsinkiin lisää uusia myymälöitä.

Kaisaniemessä toimii ketjun viides ns. vintage-myymälä Helsingin keskustassa. Näiden myymälöiden valikoima keskittyy vintage-vaatteisiin 1950-luvulta milleniumiin asti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut