Onko tämä ratkaisu siellä sun täällä tönöttäville sähköpotkulaudoille? – Pysäköintipartiot huolehtivat, että laudat pysäköidään oikein

Sähköpotkulautayritysten toimialajärjestö Nordic Micromobility Association (NMA) on tuonut Helsinkiin pysäköintipartiot, jotka pitävät huolen siitä, että sähköpotkulaudat pysäköidään oikein. Helsingissä NMA:n aktiivisia jäseniä ovat Bird, Dott, Lime, Tier ja Voi.

Hankkeen tarkoituksena on lisätä sähköpotkulautojen saavutettavuutta, turvallisuutta, käytettävyyttä ja samalla luoda työpaikkoja uusille tulokkaille.

Pysäköintipartiot ovat jo toiminnassa Ruotsin suurimmissa kaupungeissa ja ne pysäköivät uudelleen satojatuhansia lautoja kuukausittain.

Toiminnan tarkoituksena on parantaa esteettömyyttä ja turvallisuutta ja kannustaa käyttäjiä pysäköimään oikein. Pääpaino toiminnassa on Helsingin keskustassa, missä liikkuu paljon ihmisiä ja missä aloitteella on näin suurin vaikutus.

Pysäköintipartio aloittaa toimintansa Helsingissä tänään keskiviikkona.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut