Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Onko tämä ratkaisu siellä sun täällä tönöttäville sähköpotkulaudoille? – Pysäköintipartiot huolehtivat, että laudat pysäköidään oikein

Sähköpotkulautayritysten toimialajärjestö Nordic Micromobility Association (NMA) on tuonut Helsinkiin pysäköintipartiot, jotka pitävät huolen siitä, että sähköpotkulaudat pysäköidään oikein. Helsingissä NMA:n aktiivisia jäseniä ovat Bird, Dott, Lime, Tier ja Voi.

Hankkeen tarkoituksena on lisätä sähköpotkulautojen saavutettavuutta, turvallisuutta, käytettävyyttä ja samalla luoda työpaikkoja uusille tulokkaille.

Pysäköintipartiot ovat jo toiminnassa Ruotsin suurimmissa kaupungeissa ja ne pysäköivät uudelleen satojatuhansia lautoja kuukausittain.

Toiminnan tarkoituksena on parantaa esteettömyyttä ja turvallisuutta ja kannustaa käyttäjiä pysäköimään oikein. Pääpaino toiminnassa on Helsingin keskustassa, missä liikkuu paljon ihmisiä ja missä aloitteella on näin suurin vaikutus.

Pysäköintipartio aloittaa toimintansa Helsingissä tänään keskiviikkona.