Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

JVG:n uusi hitti kuvattiin tällä snägärillä – "Ihmiset ovat olleet iloisia siitä, että paikallinen yritys on esillä näin isosti"

Rap-duo JVG riemastutti vapun alla julkaisemalla uuden tuplasinglen ja hyväntuulisen musiikkivideon, joka on kuvattu perinteikkäällä nakkikioskilla Hyrylän Roadstarilla. Somekansa peukutti Amatimiestä Facebookissa ja Youtubessa.

Ajomiehentiellä sijaitsevan nakkikioskin yrittäjä Raija Kammonen iloitsee myös lopputuloksesta.

– Lopputuloshan on erittäin hyvä, se on soiva kappale ja hienosti toteutettu, Kammonen kiittelee.

– Kaikki mitä siitä olen asiakkailta kuullut, on ollut positiivista, ja ihmiset ovat olleet iloisia siitä, että paikallinen yritys on esillä näin isosti.

Snägärin tie somehuomion keskipisteeksi alkoi, kun JVG:n tuotantoyhtiöstä otettiin yhteyttä.

– He kertoivat, että ovat ajaneet tästä välillä ohi ja heillä oli visio vanhanaikaisesta grillikioskista.

Kammonen ei itse ollut paikalla, kun videota kuvattiin, mutta hänen tietojensa mukaan kaikki oli mennyt nappiin.

Roadstarin kaltaisia perinteisiä grillikioskeja ei ole enää kovin paljon. Kioski on ollut Ajomiehentiellä vuodesta 1994, mutta yritys on toiminut jo vuodesta 1989.

Kammonen on ollut mukana alusta lähtien ja viimeiset 15 vuotta omistajana. Hän kertoo, että Vantaalla oli toinen vastaava kioski, mutta se myytiin pois pari vuotta sitten.

Hyrylän snägäri on auki vuoden ympäri.

– Neljänä päivänä ollaan kiinni, kaksi päivää juhannuksena ja kaksi päivää jouluna, sanoo Kammonen.

Katso video alta. Jos upotus ei näy, voit katsoa videon Youtubesta täällä.

JVG:n tuplasinglen kappaleiden tuotannosta vastaavat Aleksi Asiala (Amatimies) sekä Veikka Erkola ja DJPP (Viikonloppu). He ovat loihtineet useita JVG:n hittejä. Amatimies-kappaleella kuullaan Kake Randelinin klassikkoa Pakko painaa pitkää päivää. Viikonloppu taas on alun perin Martti Servon tuotantoa.

– Me ollaan itse aina oltu työmiehiä ja haluttiin tehdä vappuun tällainen paketti, joka ylistää työväenjuhlan meininkiä. Toinen laulu on kunnianosoitus raskaan arjen raatajille ja toinen viikonlopun ilakointiin. Tää paketti on omistettu kaikille duunareille, JVG kommentoi musiikkiyhtiön verkkosivuilla.

Jare Brandin ja Ville-Petteri Gallen JVG on perustettu 2009.

Tämä juttu on julkaistu aiemmin Keski-Uusimaassa.