Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Olethan muistanut? Veroilmoitusten ensimmäinen jättöpäivä on tiistaina

Esitäytetyn veroilmoituksen ensimmäinen määräpäivä palkansaajilla ja eläkkeensaajilla on tiistaina. Jos tiedoissa on täydennettävää tai korjattavaa, täydennykset pitää ilmoittaa tähän mennessä. Helpoimmin se käy OmaVerossa. Veroilmoituksen määräpäivän voi tarkistaa omalta veroilmoitukseltaan.

Tiistaina on myös kiinteistöveroilmoituksen määräpäivä. Jos kiinteistötiedoissa on korjattavaa, korjaukset pitää ilmoittaa tähän mennessä. Suurimmalla osalla henkilöasiakkaita kiinteistöveron maksupäivät ovat 8. elokuuta ja 6. lokakuuta.

Veroilmoitusta täydennetään vain yhdellä tavalla. Täydennyksen voi tehdä joko sähköisesti tai paperilla. Jos asiakas täyttää veroilmoituksen paperilomakkeilla, ilmoituksen on oltava perillä Verohallinnossa viimeistään edellä mainittuina määräpäivinä. Jos asiakas toimii verkkopalvelu OmaVerossa, hän voi täydentää veroilmoitustaan vielä määräpäivänä.