Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

TS: Seurue tilasi kolmen ruokalajin lounaat ja karkasi ravintolasta maksamatta – Pakoauton kuski peruutti huippuvauhtia ja teki näyttävän elokuvakäännöksen renkaat vinkuen

Seurue tilasi turkulaisravintolassa kolmen ruokalajin lounaat, mutta juoksi maksamatta karkuun, kun pääruoat oli mutusteltu, kertoo Turun Sanomat.

Pako oli näyttävä, kuin elokuvasta. Turkulaismies katsoi vierestä, kun Turun Tuomiokirkontorin parkkipaikalla Åbo Akademin edessä pysäköitynä ollut pakoauto kiihdytti epätavallisen nopeaan peruutusvauhtiin ja kääntyi vauhdissa ympäri renkaat vinkuen.

Pian kyytiin juoksi kaksi miestä. Auto jatkoi matkaansa Hämeenkatua Tyksin suuntaan.

– Kuski laittoi jarrun pohjaan ja auto heilahti ympäri. Tilanne näytti hurjalta, silminnäkijä selittää Turun Sanomille.

Juoksulounasvyyhti käynnistyi, kun neljän miehen ja yhden naisen seurue saapui ravintola Teiniin ruokailemaan maanantaina noin kello 13.

Ryhmä tilasi à la carte -listalta alkuruuat, pääruoat juominen sekä jälkiruuat. Pääruoan aikana seurue poistui vuoron perään ulos tupakoimaan ja sitä myöden koko ravintolasta laskua maksamatta.

– Kesken pääruuan ensin muutama seurueesta poistui tupakalle ja sitten loput. Jälkiruokia emme ehtineet valmistamaan, mutta lasku oli parinsadan euron luokkaa, ravintola Teinin tarjoilija Anu Seivi kertoo TS:lle.

Seivi kertoo juosseensa seurueen perään ja nähneensä saman elokuvatyylisen poistumisen.

– Ehdin nappaamaan autosta kuvan. Seurue tallentui myös valvontakameraan.

Ravintola on tehnyt asiasta rikosilmoituksen.