IS: Äiti ja pikku­lapset murha­yrityksen kohteena Ylä-Malmin tuhopoltossa

Poliisi on jatkanut Ylä-Malmilla maanantain vastaisena yönä tapahtuneen epäillyn tuhotyön ja kolmen murhan yrityksen tutkintaa.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan tulipalon tuhoamassa talossa oli palon syttyessä äiti ja pieniä lapsia. He pääsivät pakenemaan tulipaloa.

Kaksikerroksinen omakotitalo paloi maanantain vastaisena yönä Kotipihlajankujalla.

Tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Ritva Elomaa vahvistaa lehdelle, että asunnossa oli palon aikaan vanhempi ja lapsia, mutta hän ei kommentoi heidän sukupuoliaan tai ikäänsä.

Tulipalossa tuhoutunut talo oli perheen koti.

IS:n mukaan poliisi on ottanut rikoksista epäiltynä kiinni yhden henkilön, mutta poliisi ei vielä tässä vaiheessa avaa hänen suhdettaan tulipalosta pelastautuneisiin.

– Tutkinta on vasta hyvin alkuvaiheessa, ja kuulustelut on tarkoitus aloittaa tänään (tiistaina). Sen voi sanoa, että epäilty saatiin kiinni poliisin omien tutkintatoimien perusteella. Kiinniotto ei tapahtunut rikospaikalla, vaan muualla, Elomaa sanoo Ilta-Sanomille.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut