Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

KRP avasi tutkinnan uudelleen: Johann Hägerström löytyi kuolleena lähes 20 vuotta sitten – onko sinulla tietoja tapauksesta?

Poliisi pyytää yhteydenottoja henkilöiltä, joilla on jotain tietoa Johann Willem Hägerströmin katoamisesta.

Keskurikospoliisi on ottanut uudestaan aktiivitutkintaan Johann Willem Hägerströmin henkirikoksen. Hägerström katosi 21. lokakuuta vuonna 2004 Helsingissä.

Mies löydettiin kuolleena vajaa vuosi katoamisensa jälkeen Varsinais-Suomesta. Ruumis löydettiin Kirveenrauman salmesta Rymyttylästä. Poliisi epäilee, että mies murhattiin: Hägerström oli upotettu veteen.

Poliisi kaipaa tutkinnan tueksi tietoa ja havaintoja katoamisesta vuoden 2004 syksyltä.

Viimeinen varma havainto miehestä on tehty katoamispäivänä Helsingin keskustassa Museokadulla puolen päivän aikoihin. Hägerström liikkui katoamispäivänä harmaalla Smart-henkilöautolla, joka löytyi viikko katoamisen jälkeen Helsingin lastenklinikan pysäköintialueella.

Kadotessaan Hägerströmillä oli Sony Ericsson P900 -kamerapuhelin ja sormessaan Stubbe-aatelissuvun vaakunasormus. Puhelin ja sormus ovat edelleen kateissa.

– Joku tai jotkut tietävät, mitä Johann Hägerströmille tapahtui ja miten hän päätyi mereen Turun edustalle. Korostan, että yleisön tiedot ja havainnot olisivat rikoksen ratkaisemiseksi nyt erittäin tärkeitä, sanoo tutkinnanjohtaja, rikostarkastaja Aki Lahtinen.

Poliisi pyytää tietoja tai havaintoja puhelimitse numeroon 050 456 4903 tai sähköpostilla osoitteeseen rikosvihje.krp@poliisi.fi. Poliisi pyytää tietoja kaikilta, joilla on jotain tietoa Hägerströmin katoamisesta. Vaikka tiedot olisi aikoinaan jo ilmoitettu poliisille, ne pyydetään ilmoittamaan uudestaan.

Puhelinnumeroon voi lähettää myös WhatsApp-viestejä.