Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Malmin uimahallin laajennusta suunnitellaan 2–3 vuoden päähän – Lisää altaita ulos ja sisälle

Malmin uimahallikorttelin viereinen oppilaitoskortteli on otettu mukaan asemakaavamuutokseen, joka mahdollistaa uimahallin laajentamisen.

Oppilaitoskorttelin asemakaava vaatii suurimman osan korttelin autopaikoista sijoittumaan uimahallin kortteliin. Määräys on hankaloittanut uimahallikorttelin ja sen pysäköinnin suunnittelua.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä kesäkuussa (6.6.– 30.6).

Malmin uimahalliin suunnitellaan 25-metristä ulkoallasta ja pihasaunaa – Rakentamispäätöstä ei ole vielä tehty

Uimahallin laajennuksen arvioitu toteutusaikataulu on vuosien 2024–2025 aikana.

Laajennusosaan on suunnitelmien mukaan tulossa terapia-allas ja opetusallas. Vesijuoksua voisi harrastaa 25 metrin uudessa altaassa. Kastautumiseen tulisi pieni kylmäallas. Lisäksi laajennusosaan tulisi liikuntasaleja.

Nykyisen uimahallin eteläpuolelle on tarkoitus rakentaa 25-metrinen ulkoallas, lastenallas, kahluualtaat sekä talviallas, joka olisi jatkumoa viereen tulevan uimahallin laajennuksen sisäosan terapia-altaalle.

Malmin keskustan ja entisen lentokentän väliin asuntoja 1 700 uudelle asukkaalle – Alueen läpi kulkisi pikaratikka

Tornitalot nousivat harjakorkeuteen Malmilla – naapurin linnamainen huvila kutistui leikkimökiksi: "Meiltä ei kysytty mitään"

Seuraava siirto: Malmin lentoaseman ystävät ry hakee valituslupaa KHO:sta –  "Hallinto-oikeuden päätöksissä useita epäkohtia"

Uusi 9 kilometrin pyöräbaana Käpylästä Vantaalle olisi iso urakka – Käyttäjämääristä vain varovaisia arvioita, kustannuksista ei vielä tietoa