Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkofanit juhlivat kultaa niin että tuli sanomista – IS: Turku teki rikosilmoituksen, helsinkiläisravintola kärsi tuntuvia vaurioita

Suomen neljännen jääkiekon MM-kullan juhlinta ei mennyt kokonaisuudessaan kuin Strömsössä. Ilta-Sanomat kertoo verkkosivuillaan, että Turun kaupunki päätti tehdä toriparkin ympärillä tapahtuneesta juhlinnasta rikosilmoituksen.

Torille oli kertynyt lukematon määrä juhlijoita, joista kymmenet kiipesivät kahden työmaalla sijaitsevan paviljongin päälle. Ainakin yksi torin rakennuksista on vaurioitunut ja kaupunki pyytää nyt selvittämään, syyllistyivätkö fanit vahingontekoon.

Samaten Ilta-Sanomat kertoo ravintola Kappelin kokemista vahingoista. Senkin katolle kiipesi lukematon määrä jääkiekon ystäviä. Tämän seurauksena ikkunoita ja terassikalusteita hajotettiin ja terassin infrapunalämmittimien johtoja oli revitty irti.

– Nyt meni juhlinta täysin överiksi! Jos on ilon juhla, niin miksi täytyy alkaa hajottaa paikkoja, ihmettelee ravintolanjohtaja Santeri Uusitalo haastattelussa.