Kalliossa istutetaan 3000 kesäkukan taimea talkoilla

Karhupuiston kesäkukkatalkoot järjestetään 7. kesäkuuta parin vuoden tauon jälkeen kello 15–18. Talkoovoimin aiotaan istuttaa 3 000 kesäkukan taimea Karhupuistoon.

Tapahtuma on kaikille avoin ja soveltuu koko perheelle. Ohjelmassa on kesäkukkien istuttamisen lisäksi kasvomaalausta lapsille sekä kuorolaulua. Tarjolla on myös pientä talkooevästä ja juotavaa.

Staran puutarhurit opastavat istutuksissa, joten et tarvitse aiempaa kokemusta. Kaupunki lainaa istutusvälineet. Myös hanskoja on tarjolla, mutta omat hanskat on hyvä ottaa mukaan, jos sellaiset omistat.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Karhupuiston perinteikkäät istutustalkoot on järjestetty ensimmäisen kerran vuonna 1997. Vetovastuun hankkeesta tuolloin ottivat Kallion asukasaktiivi Saara Tolonen sekä poliisin edustaja Reijo Muuri. Helsingin kaupunki haluaa vuonna 2016 menehtyneen Saara Tolosen, Karhupuiston pitkäaikaisen aktiivin, tekemän ansiokkaan työn jatkuvan ja Karhupuiston säilyvän asukasaktiivisuuden ja osallisuuden puistona.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut