Kruunuvuorenrantaan uusia asuntoja "uniikille paikalle"

Kruunuvuorenrantaan on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja, jotka valmistuvat arviolta maalis–huhtikuussa 2023. TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa osoitteisiin Turumankatu 6 ja 10 kaikkiaan 33 asumisoikeusasuntoa. Asunnot ovat kerros-, rivi- ja paritaloasuntoja.

Rakennustyöt ovat käynnissä, ja asuntoihin voi nyt hakea asukkaaksi. Ensimmäinen hakuaika asumisoikeusasuntoihin jatkuu 13. kesäkuuta saakka, jonka jälkeen on jatkuva haku.

Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Lujatalo Oy ja arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Huttunen-Lipasti Arkkitehdit Oy.

Talot valmistuvat tiedotteen mukaan uniikille paikalle meren äärelle vastapäätä keskustaa. Asunnot ovat kooltaan 70–133,5 neliötä. Ylimpien kerrosten kaksitasoisissa asunnoissa on erikoisuutena korkea, avoin tila sekä parvi. Lisätietoa asumisoikeusasumisesta ja hakemisesta löytyy osoitteesta ta.fi/asumisoikeus.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut