Nobina palkkaa 100 uutta kuljettajaa – erityisesti näiltä aloilta alanvaihtajia houkutellaan

Bussiyhtiö Nobina rekrytoi loppuvuoden aikana 100–120 uutta linja-autonkuljettajaa pääkaupunkiseudulle.

Yhtiön tavoitteena on houkutella alalle erityisesti alanvaihtajia. Yhtiö tavoittelee alanvaihtajia muun muassa ravintola-, tapahtuma-, matkailu- ja hoitoaloilta. Myös naisia toivotaan lisää miesvaltaiselle alalle.

– Meillä on töissä useita alanvaihtajia ja hyvin eritaustaisia ihmisiä. Työyhteisömme monimuotoisuus on meille rikkaus. Haluamme myös aktiivisesti murtaa miesvaltaisen alan mielikuvia ja rohkaista naisia hakeutumaan kuljettajakoulutukseen ja meille töihin, sanoo Nobinan HR- ja viestintäjohtaja Jenni Vuorio tiedotteessa.

Lisää kuljettajia tarvitaan, koska uusien linjojen liikennöintiä sähköbusseilla alkaa ensi vuoden alussa.

Kuljettajaksi voi kouluttautua kolmella eri tavalla: TTS Työtehoseura järjestämän ja Nobinan räätälöidyn RekryKoulutuksen, oppisopimuksen tai oppilaitosten omien kurssien kautta työharjoitteluun.

TTS:n järjestämään RekryKoulutukseen voivat hakeutua työttömät tai työttömyysuhan alla olevat työntekijät TE-toimiston kautta. Ensimmäinen koulutus alkaa 15. elokuuta. Syksyn ja loppuvuoden aikana järjestetään useita vastaavanlaisia koulutuksia.

Nobinalla on Suomessa noin 1 400 työntekijää ja 500 linja-autoa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut