Malmin Prismassa 3,25 miljoonaa euroa voittanut nainen ei tiennyt voitostaan viikkoihin: "Luulin Veikkauksen viestiä huijaukseksi"

Malmilla loton päävoiton saanut pelaaja oli viikkoihin tietämätön voitostaan, kertoo Veikkaus tiedotteessa.

Loton potti oli kohonnut huhtikuussa 6,5 miljoonaan euroon, kun kierroksella 15/2022 arvonnasta löytyi kaksi täysosumaa. Toisen täysosuman voittaja oli tunnistautunut Veikkaus-kortilla ja toisen täysosuman saanut porukka ei.

Silti kummankaan täysosuman voittajista ei kuulunut mitään moneen viikkoon- Veikkauksen tiedotteen mukaan syynä oli se, että kukaan voittajista ei tiennyt voitoistaan.

"Asunto, uudet hampaat, rahaa Syyriaan ja Kelalle" – Näin Malmilla mällättäisiin loton täysosuma

Toinen päävoitoista oli pelattu Malmintorin Prismassa Helsingissä. Pelaaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, jolla voiton saa tilille, vaikka tosite hukkuisi.

Voittajan on kuitenkin suurten voittojen kohdalla todennettava henkilöllisyytensä Veikkaukselle, ennen kuin potin saa tilille. Jos henkilöllisyyden todentaminen on tehty, rahat saa kolmen viikon karenssiajan jälkeen.

Malmintorin Prismassa pelannut voittaja olisi saanut voittonsa tililleen maanantaina 9. toukokuuta, mutta hän oli edelleen täysin tietämätön voitosta, Veikkauksen tiedote kertoo.

USU: Loton pelaajien pakollinen tunnistautuminen siirtyy syksyyn – Automaateilla pelaavien määrä selvässä laskussa

Hän oli kyllä lukenut lehdestä aiemmin, että 3,25 miljoonaa oli osunut Malmin Prismaan, mutta ei kuitenkaan osannut yhdistää tietoa itseensä.

– Vien joka lauantai lottokuponkini samalle vakiokioskille. Pääsiäispyhien vuoksi se oli kuitenkin suljettu kyseisenä lauantaina. Siksi vein pelin Prismaan. En kuitenkaan muistanut sitä enää silloin, kun luin voitosta uutisissa, nimettömänä pysyttelevä voittaja kertoo Veikkaukselle.

– Sain Veikkaukselta viestin jostain voitosta. Ajattelin, että se saattaa olla huijaus. Yritin mennä katsomaan netistä pelitiliäni, mutta en muistanut salasanaani.

Niinpä nainen päätti mennä tarkistuttamaan edellisviikkojen lottotositteensa kioskille.

– Sieltä kerrottiin, että olen voittanut vain muutaman euron voittoja. Asia jäi vaivaamaan ja päätin soittaa heti parkkihallista Veikkauksen asiakaspalveluun ja varmistaa asian, nainen sanoo.

– Asiakaspalvelusta kysyttiin, istunko. Ja istuinhan minä siellä autossa parkkihallissa.

Mitä ihmettä? Helsinkiläisen baarin hedelmäpeli sylkee ulos "kossulippuja"

Puhelun aikana selvisi, että nainen oli voittanut Loton täysosumalla 3,25 miljoonaa euroa. Voitosta oli kuitenkin kulunut jo monta viikkoa. Nainen oli vienyt kioskille tarkistettavaksi vain edellisviikkojen pelit.

Tuoreen lottovoittajan ensimmäiset sanat olivatkin monelle voittajalle tutut:

– Ei voi olla totta, hän muistelee Veikkauksen tiedotteessa.

Voittajan ja hänen miehensä rahankäyttösuunnitelmat ovat perinteisiä – remontointia ja lasten auttamista taloudellisesti.

– Reissaamme noin pari kertaa vuodessa. Nyt voisimme voiton kunniaksi tehdä vielä yhden pidemmän reissun. Pitkät lennot eivät oikein enää houkuttele, kun ikää alkaa tulla, nainen sanoo Veikkaukselle.

– Luulen, että elämämme jatkuu samaan malliin. Tärkeintä on, että voimme antaa lapsille hyvän pohjan elämään. Laitamme kodin ja mökin kuntoon, jotta niissä arvo säilyy. Muuten meillä ei ole tarvetta tuhlata, hän lisää.

Yksi asia piti kuitenkin toteuttaa:

– Heti seuraavana päivänä sen jälkeen, kun olin kuullut voitosta menin ostamaan itselleni kengät, joista olin haaveillut. En muuten raaskisi laittaa 300 euroa kenkiin, nainen nauraa.

– Teimme 50 vuotta kovasti töitä. Mukavaa, että nyt voi nauttia, pariskunnan mies kuvailee Veikkaukselle.

Pariskunnalla vielä 17 pakettia viime vuoden tarjouksista jäljellä, Pena maksaa kahvilassa 2,40 euroa – Näin helsinkiläiset taklaavat kahvin kovaa hintaa

Pariskunta kertoo Veikkauksen tiedotteessa, että mieluisinta voitossa on kuitenkin sen tuoma mielenrauha.

– Jos kahvin hinta vähän nousee, niin meitä se ei nyt niin haittaa.

Toinen saman kierroksen voitto oli pelattu Siuntiolla ABC:ssä ja osui Veikkauksen mukaan kolmehenkiselle porukalle.

Asukkaan pysäyttävä laskelma: helsinkiläislähiössä 29 peliautomaattia – hedelmäpeliä pelannut Erkki: "Onko asiallista tunkea joka pubiin?"

Jälleen yksi asiakasvirtojen varrella oleva R-kioski suljettiin: "Kyse on normaalista vaihtuvuudesta"

”Joihinkin voi iskeä pelaamisen hulluus" – automaateille tullut tappiokatto saa pelaajilta kiitosta, Veikkaus uskoo ongelmapelaamisen vähenevän

Näin rahapelaamista suitsitaan seuraavaksi – Veikkauksen peleihin vuosittainen tappioraja

Tutkija poistaisi rahapeliautomaatit kauppojen auloista: "Tekee pelaamisesta hyväksyttyä ja houkuttaa lapsia ja nuoria"

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut