Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hakaniemensillan liikenne siirtyy tiistaina kiertotielle 2 vuodeksi – kartta näyttää uuden reitin

Hakaniemensillan liikenne siirtyy kiertotielle noin kahdeksi vuodeksi tiistaista alkaen Kruununhaassa.

Muuttuneiden liikennejärjestelyiden syitä ovat uuden Hakaniemensillan ja uusien katujärjestelyiden rakennustyöt.

Rakentamisen ajaksi Sörnäisten rantatie ja Pohjoisrannan nykyinen linjaus suljetaan liikenteeltä. Liikenne siirtyy väliaikaiselle reitille lähemmäksi rakennuksia.

Järjestely on voimassa siihen saakka, kunnes uusi silta otetaan käyttöön. Tämänhetkisen tiedon mukaan siltatyö valmistuu vuonna 2024.

Työmaa ei aiheuta muutoksia joukkoliikenteelle, pyöräilijöille tai kävelijöille. Pyörä- ja jalankulun reitit Pohjoisrannassa säilyvät.

Siltaremonttiin liittyen Pohjoisrannassa tehdään yötöinä kunnallistekniikan asennuksia. Töitä tehdään tällä viikolla arviolta kolmena yönä ajalla 13.–16. kesäkuuta.

Liikenne kyseisinä öinä liikenne kulkee kello 19 alkaen yhdellä kaistalla suuntaansa ja palautetaan normaaliksi aamuun mennessä. Pohjoisrannan tilapäiset liikennevalot otetaan pois käytöstä yön ajaksi.

Hakaniemensilta puretaan ja tilalle rakennetaan uusi. Uusi silta on nykyistä matalampi ja se parantaa alueen kävelyn ja pyöräilyn olosuhteita.