Kiskotyöt sulkivat maanantaina osan Helsinginkadusta – Sturenkadulle tulossa ratikka- ja bussipysäkkejä sekä yksisuuntaiset pyörätiet

Sturenkadun ja Helsinginkadun risteyksen liikennejärjestelyt muuttuivat maanantaista alkaen. Liikenne ohjataan kiertoreiteille.

Muutokset liittyvät alueella tehtäviin kisko- ja vesihuoltotöihin ja kestävät todennäköisesti vuoden loppuun.

Raitiolinjaa 8 ei ajeta lainkaan 13. kesäkuuta.–14. elokuuta. Linjaa korvaa Jätkäsaaren ja Sörnäisten välisellä osuudella bussi 8X.

Jalankulkijat ja pyöräilijät ohjataan kulkemaan Sturenkadun eteläpuolta ja Helsinginkadun pohjoispuolta Helsinginkadun ja Sturenkadun risteyksen ja Wallininkadun välillä.

Helsinginkatu keskustan suuntaan suljetaan Kirstinkadun kohdalta. Kiertotie kulkee Kirstinkadun, Kalliolanrinteen ja Sturenkadun kautta.

Kääntyminen Helsinginkadulta Kolmannelle linjalle suljetaan.

Urakassa uusitaan myös Sturenkadun molemmat raitiotiepysäkit ja molemmat bussipysäkit. Sturenkadulle rakennetaan Helsinginkadun ja Wallininkadun välille yksisuuntaiset pyörätiet. Lisäksi uusitaan vesijohto, venttiilit ja paloposti.

Urakoitsijana toimii VRJ Etelä-Suomi Oy.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut