Asuntoja pelikentän tilalle Etelä-Haagaan

Steniuksenkentälle Etelä-Haagaan suunnitellaan kivituhkaisen pelikentän tilalle uutta asumista.

Kaavamuutoksen tavoitteena on muodostaa uusi viisikerroksisista kerrostaloista koostuva asuinkortteli, johon on tulossa liiketilaa ja sata neliötä varhaiskasvatuksen tiloja. Asukkaita on tulossa noin 350.

Uudessa kaavaratkaisussa Isonnevantien puolella lamellikerrostalot on istutettu etupihoineen rajaamaan katutilaa. Haagan urheilutien varteen ja korttelin sisäosaan on sijoitettu porrastettuja pistetaloja. Kaava korvaa nykyisen, toteutumattoman asemakaavan. Rakentamissuunnitelmat saivat aikanaan kovaa kritiikkiä asukkailta Kerro Kantasi -palvelussa.

Lue: Urheilukentän korvaavat kerrostalot saivat nuivan vastaanoton Haagassa – "Meitä on yritetty lepytellä, mutta rakentaminen on uudessakin suunnitelmassa massiivista"

Kaupunginhallitus hyväksyi tällä viikolla Haagan Steniuksenkentän alueen asemakaavan muuttamisen.

Steniuksenkentän suunnittelun tavoitteena on mahdollistaa asuinrakentamista hyvälle sijainnille Huopalahden aseman ja tulevan raidejokerin pysäkin läheisyyteen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut