Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Vietätkö juhannuksen kaupungissa? Tekemistä riittää – katso vinkit keskikesän juhlaan Helsingissä

Keskikesän juhlaa voi viettää monin tavoin Helsingissä. Bonuksena Ilmatieteenlaitos lupaa ainakin tällä hetkellä hyvää säätä viikonlopulle.

Seurasaaren ja Pihlajasaaren perinteiset juhannusjuhlat järjestetään jälleen parin vuoden tauon jälkeen. Juhannusta voi viettää myös vaikkapa Lonnassa tai Korjaamolla.

Seurasaaren Juhannusvalkeat edustaa elävää suomalaista kulttuuriperintöä. Museomiljöössä järjestettävä juhla sisältää ikiaikaisia ja tuoreita näkökulmia keskikesän viettoon. Vuodesta 1954 järjestetyillä juhannusjuhlilla voit kokea luonnonläheisyyden ja tulen loimun, nauttia pelimannisoitosta ja juhannusherkuista sekä pyörähdellä lavatansseissa. Liput 27,50 € (alle 12-vuotiaat maksutta) Lippupisteestä.

Juhannusta juhlitaan jälleen myös Pihlajasaaressa perinteiseen tapaan. JT-Line liikennöi juhannusaattona puoleen yöhön asti. Saaressa on mahdollisuus grillailuun ja telttailuun, ja myös avintola palvelee.

Helsingin edustalla Lonnan saarella esiintyy 24.–25. kesäkuuta kotimaisia tähtiä ja nousevia kykyjä kuunnellen ja saaren ravintolan herkuista nauttien. Saarella voi myös saunoa. Liput maksavat alk. 37,50 euroa Tiketissä.

Katajanokan Altaan juhannusta vietetään 24. kesäkuuta Stigin ja 25. kesäkuuta Ida Paulin & Kalle Lindrothin seurassa

Allas Livessä järjestetään kesällä kymmeniä keikkoja Katajanokan merimaisemissa Allas Sea Poolin sisäpihalla.

Dumari, Spuget ja Blosarit esiintyvät Korjaamon juhannusaattona jo toista vuotta putkeen. Tuomari Nurmio on suomalaisen rockmusiikin keskeisimpiä biisintekijöitä ja vaikuttajia.

Lisää menovinkkejä löytyy kesän päivittyvästä tapahtumakoosteesta.