Hekan asuntojen peruskorjaus Pihlajistossa jatkuu – 13 miljoonalla myös uusia asuntoja ja pesula

Helsingin kaupungin asuntojen (HEKA) Salpausseläntie 14:ssä sijaitsevien vuokra-asuntojen toisen vaiheen remontti alkaa elokuussa Pihlajistossa. Remontin on määrä valmistua huhtikuussa 2024.

Hanke on toinen osa kolmen tontin peruskorjattavaa kokonaisuutta ja jatkoa aiemmin toteutetulle ensimmäiselle vaiheella. Urakkasumma on noin 13 miljoonaa euroa. Remontin toteuttaja on Peab, kuten myös ensimmäisessä vaiheessa.

Toisessa vaiheessa remontoidaan yhteensä neljän kerrostaloa ja niihin liittyvät piha-alueet. Saneerattavia asuntoja vuonna 1972 valmistuneessa kohteessa on yhteensä 166. Remontissa aiemmin tehottomassa käytössä olleet yhteistilat, kuten talouskellarit ja saunaosastot, peruskorjataan ja otetaan uuteen käyttöön.

Talon 2 ryhmäkotihuoneisto muutetaan viideksi uudeksi asunnoksi, asukkaita palvelevaksi talopesulaosastoksi ja yhdeksi palvelutilahuoneistoksi. Asukkaita palvelevia varastotiloja järjestetään osittain uudelleen.

Kattavassa peruskorjauksessa kiinteistöt päivitetään vastaamaan nykypäivän tarpeita ja vaatimuksia. Peruskorjauksen yhteydessä parannetaan mahdollisuuksien mukaan rakennusten asukasturvallisuutta, esteettömyyttä ja energiatehokkuutta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut