Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Linja-auton alle jäänyt matkustaja kuoli Kontulassa

Linja-auton alle jäänyt 80-vuotias mies kuoli sunnuntai-iltana Kontulassa.

Poliisin mukaan onnettomuus tapahtui noin klo 23.30 Kontulankaari 24:n kohdalla olevalla päätepysäkillä.

– Linja-autosta poistunut henkilö on tuntemattomasta syystä jäänyt linja-auton alle ja loukkaantunut vakavasti. Paikalle hälytettiin välittömästi ambulanssi, mutta henkilö on menehtynyt saamiinsa vammoihin, rikoskomisario Katri Lehti kertoi Helsingin Uutisille tiistaina.

Asiasta Helsingin Uutisiin yhteyttä ottaneen lukijan mukaan onnettomuuden uhri liikkui rollaattorilla.

Viereisessä Päättäri pubissa olleet ihmiset olivat tulleet nopeasti antamaan ensiapua. Ravintolan yrittäjä Burhan Sterk sanoo, että uhri oli tuolloin tajuissaan, ja ambulanssi saapui paikalle noin vartissa.

Kyydistä noussut vanhus jäi linja-auton alle ja kuoli – liikennöitsijä: "Kuljettaja on kokenut kaveri"

Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena. Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijähavaintoja numeroon 0295 417 931 tai sähköpostitse vihjeet.helsinki@poliisi.fi. Lisätty ravintoloitsijan kommentit 5.7. klo 13.26. Kuvat lisätty klo 14.12. Täydennetty poliisin tiedotteesta saatuja tietoja kello 14.49.

Bussien kaahaus kauhistuttaa Helsingissä – uutisankkuri Piia Pasanen, 48, paiskautui kiihdytyksessä lattiaan: "Moni kertonut samanlaisesta tilanteesta"

Useasti kaatunut Eini, 78, ei uskalla enää bussin kyytiin Helsingissä – liikennöitsijä: "Katuja on kavennettu paljon, linja-auton ei kuuluisi olla siellä"