Päätoimittaja Kannala: Milloin Helsinki herää muuttotappioonsa? – "Olisi toivottavaa, ettei perussuomalaisten aloitetta sivuutettaisi vain maahanmuuttajapuheena"

Koska Helsinki aidosti herää muuttotappioonsa ja Vantaa mahdollisuuksiinsa? kysyy päätoimittaja Karri Kannala.

–  Siinä missä Helsingin pitäisi herätä ongelmaan, tulisi Vantaan ja Espoon terästäytyä mahdollisuuksiensa tarjoajina, tai muutoin pääpotin korjaavat kehyskunnat. Esimerkiksi Vantaalla olisi mahdollisuus kaavoittaa merkittävästi lisää laadukkaita omakotitaloalueita ja nousta pääkaupunkiseudun johtavaksi omakotitaloasumisen keskukseksi. Sillä olisi kaupungille paljon positiivisia lieveilmiöitä, Kannala sanoo kolumnissaan.

Perussuomalaisten valtuustoryhmä jätti muuttoliikkeen syiden selvittämistä koskevan ryhmäaloitteen kaupunginvaltuuston viime keskiviikon kokouksessa.

– Olisi toivottavaa, että perussuomalaisten aloitetta ei sivuutettaisi vain puolueeseen leimautuvana maahanmuuttajapuheena – ilmiötä olisi todella syytä alkaa käsitellä, jos Helsinki haluaa jatkossa pitää kiinni verotuloistaan, työikäisestä väestöstä ja aidosti ehkäistä segrekaatiot

Lue koko kolumni tästä!

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut