Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pk-seudulle rakennetaan lisää koteja, joissa on hotellin palvelut: tämä luksus sisältyy hintaan– "Edustaa uudenlaista ajattelutapaa"

Noli Studios avaa vuonna 2024 Otaniemeen ensimmäisen Espoon kohteensa.

15-kerroksisesta rakennuksesta avautuu merinäköala eri ilmansuuntiin. Erikoisuutena on maisemahissi, kerrotaan Noli Studiosin tiedotteessa.

Otaniemessä voi majoittua päivästä jopa kuukausiin ilman takuumaksuja.

Noli Studioita on kehitetty aiemmin jo olemassa oleviin kiinteistöihin Katajanokalle ja Sörnäisiin vuonna 2019 sekä uudiskohteena Vantaan Myyrmäkeen.

Noli avaa uusia kohteita myös Helsingin Kanavakadulle ja Herttoniemeen sekä Malmille.

Lue lisää: Helsingin uusista studioasunnoista tuli trendikäs vaihtoehto vuokrakämpille

Kalustettujen studioiden lisäksi asiakkailla on käytössään hotellitason palvelut, kuten saunaosasto ja kuntosali, yhteiskäyttötiloja elämiseen ja työskentelyyn sekä pesula ja laadukas pyörävarasto, tiedotteessa kerrotaan.

Nolille tyypillisiä ovat yhteiskäyttötilat, joissa asukkaiden kesken syntyy kohtaamisia. Nolilla on myös Host Manager, joka järjestää yhteisiä aktiviteetteja. Tiedotteessa kerrotaan, että yhteisöllisyys ja joustavuus ovat kiinnostaneet erityisesti kansainvälisiä asiakkaita.

Otaniemen kohde on kooltaan yksi Suomen suurimpia Noli Studioita, kerrotaan tiedotteessa. Siinä on kaikkiaan 400 studiota.

Raide-Jokerin valmistuminen sekä metro ja kehätie mahdollistavat nopeat liikenneyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua.

Studioiden lisäksi tontille rakennetaan päivittäistavarakauppa.

Kohteen arkkitehtina toimii Avarrus Arkkitehdit, joka vastaa myös hiljattain käynnistyneestä kanavakadun Noli Studios-hankkeesta. Noli Otaniemen rakentamisesta vastaa rakennusyhtiö Peab.

Pohjoismaisen kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö NREPin kehittämä Noli Studios yhdistää kodin ja hotellitason palvelut. Taustalla on myös ajatus yhteisöllisyyden tarjoamisesta asukkaille.