Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin parhaan olutravintola Juovan ja Bites Burgersin perustajat avasivat Kallioon uuden ravintolan – kellarista löytyy aarre biljardin ystäville

Kallion suunnalle avattiin heinäkuussa uusi oluthuone ja ruokaravintola. Ravintola Hämeentie toimii talvella konkurssiin menneen Pien Brewpubin tiloissa osoitteessa Hämeentie 15.

Ravintolan takana ovat hampurilaisravintola Bites Burgers sekä Helsinki Beer Factoryn, Roudaribaari Ihmeen ja Hanahuone Juovan perustaja Jyrki Peltonen.

Helsingin Uutisten lukijat äänestivät Vallilan Bites Burgersin kaupungin toiseksi parhaaksi burger-ravintolaksi vuonna 2020. Hanahuone Juova valittiin HU:n äänestyksessä taas Helsingin parhaaksi olutravintolaksi.

Helsingin uusi olutfestari testaa sääntö-Suomen rajat – "Tuskin kukaan ostaa kallista lippua päihtymistarkoituksessa"

Hanavalikoimassa on etenkin suomalaisten pienpanimoiden tuotteita. Peltonen sanoo, että vakiona hanoissa pyritään pitämään oluita panimoilta kuten ETKO (Helsinki), Maistila (Oulu), Mallassepät (Naantali), Olarin Panimo (Espoo), Salama Brewing (Espoo) sekä Tuju (Lappeenranta).

Helsinkiläislähiön "viimeinen pubi" suljettiin yllättäen – Merja, 72, ja Ari, 69, käyvät oluella nyt kiinalaisessa ravintolassa: "Emme tiedä enää, mitä kavereille kuuluu"

"Tämä on paikka, jonne voi tulla vaimoa karkuun" – Helsingin lähiöön syntyy joka kesä jättiterassi, jossa ohikulkijatkin huikataan pöydän ääreen

Ravintolan kellariin rakennetaan parhaillaan biljarditilaa, jonka on tarkoitus aueta lähiviikkojen aikana.

– Siellä voi pelata biljardia samalla pöydällä, jolla Mika Immonen on voittanut pool-biljardin maailmanmestaruuden Walesissa 2001. Syksyllä ravintola laajenee entiseen Pien Brewingin panimotilaan, Peltonen sanoo tiedotteessa.

Jyrki rakensi Helsingin keskustaan unelmiensa baarin, sisustus loksauttaa leuat – "Tämä on maailman ensimmäinen, vastaavaa ei ole missään"

Nämä ovat Helsingin parhaat ravintolat – moni löytyy keskustan ulkopuolelta

Toimitusjohtaja listasi Suomen 6 parasta olutravintolaa

Vanhaan kauppahalliin avattiin myymälä, jollaista ei ole ennen nähty – Pirjo ja Jaakko innostuivat heti: "Mukava nähdä tällainen uusi paikka

Uusi pienpanimo aloitti Helsingissä – toimii Kampin kauppakeskuksen vanhimmassa baarissa