Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingissä luvassa juomafestivaalien superviikonloppu – ensimmäinen tapahtuma alkoi jo

Perjantaina koittaa Helsingissä juomafestareiden superviikonloppu. Tiistaina alkanut SOPP jatkaa kaksiviikkoisena vielä heinäkuun loppuun.

Rautatientorilla Suuret Oluet – Pienet Panimot. SOPP on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut olutfestivaali. Esille pääsevät Pienpanimoliiton jäsenyritykset. Järjestäjänä toimii Lammin Sahti. Mukana 25 panimoa – mm. uusi Unison Brewing Company Joensuusta.19.-23.7. ja 26.-30.7.

Suvilahdessa I Was Here. Tapahtuma on ennennäkemätön cocktail musiikkia, drinkkejä, viinejä ja muita juomia – myös alkoholittomia. Stadin Panimo on täällä omalla kotikentällään. Ruokakattauksesta huolehtivat helsinkiläiset Brasa, Boneless, Wellamo ja Yeastie Boy. 22.-23.7.

Suvilahden Kattilahallissa Helsinki Haze Wave Festival 2022. Yli 40 kotimaista ja ulkomaista pienpanimoa Pien Shopin perustajan Erkki Hämeen ideoimalla uudella festivaalilla. 22.-23.7.

Helsingin uusi olutfestari testaa sääntö-Suomen rajat – "Tuskin kukaan ostaa kallista lippua päihtymistarkoituksessa"

Helsingin parhaan olutravintola Juovan ja Bites Burgersin perustajat avasivat Kallioon uuden ravintolan – kellarista löytyy aarre biljardin ystäville

Festariguru Jan Grehn avasi Helsinkiin jättiterassin, jota ei ole tarkoitettu bilettämiseen – "Jotka haluavat villisti juhlia, voivat mennä muualle"

"Tämä on paikka, jonne voi tulla vaimoa karkuun" – Helsingin lähiöön syntyy joka kesä jättiterassi, jossa ohikulkijatkin huikataan pöydän ääreen