Helsingissä luvassa juomafestivaalien superviikonloppu – ensimmäinen tapahtuma alkoi jo

Perjantaina koittaa Helsingissä juomafestareiden superviikonloppu. Tiistaina alkanut SOPP jatkaa kaksiviikkoisena vielä heinäkuun loppuun.

Rautatientorilla Suuret Oluet – Pienet Panimot. SOPP on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut olutfestivaali. Esille pääsevät Pienpanimoliiton jäsenyritykset. Järjestäjänä toimii Lammin Sahti. Mukana 25 panimoa – mm. uusi Unison Brewing Company Joensuusta.19.-23.7. ja 26.-30.7.

Suvilahdessa I Was Here. Tapahtuma on ennennäkemätön cocktail musiikkia, drinkkejä, viinejä ja muita juomia – myös alkoholittomia. Stadin Panimo on täällä omalla kotikentällään. Ruokakattauksesta huolehtivat helsinkiläiset Brasa, Boneless, Wellamo ja Yeastie Boy. 22.-23.7.

Suvilahden Kattilahallissa Helsinki Haze Wave Festival 2022. Yli 40 kotimaista ja ulkomaista pienpanimoa Pien Shopin perustajan Erkki Hämeen ideoimalla uudella festivaalilla. 22.-23.7.

Helsingin uusi olutfestari testaa sääntö-Suomen rajat – "Tuskin kukaan ostaa kallista lippua päihtymistarkoituksessa"

Helsingin parhaan olutravintola Juovan ja Bites Burgersin perustajat avasivat Kallioon uuden ravintolan – kellarista löytyy aarre biljardin ystäville

Festariguru Jan Grehn avasi Helsinkiin jättiterassin, jota ei ole tarkoitettu bilettämiseen – "Jotka haluavat villisti juhlia, voivat mennä muualle"

"Tämä on paikka, jonne voi tulla vaimoa karkuun" – Helsingin lähiöön syntyy joka kesä jättiterassi, jossa ohikulkijatkin huikataan pöydän ääreen

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut