Flow Festival kuuluu ja tuntuu Helsingissä – kartta: Näin liikenne muuttuu jo ensi maanantaina

Suvilahdessa 12.–14. elokuuta järjestettävä Flow Festival vaikuttaa liikennejärjestelyihin Helsingissä jo ensi maanantaista 1. elokuuta alkaen.

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä ja alueen pysäköinnissä vaikuttavat 23. elokuuta saakka. Järjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden, opasteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Suvilahden alue on suljettu ulkopuolisilta 9.–17. elokuuta ja alueelle pääsee kulkemaan tuolloin ainoastaan asianmukaisin kulkutunnistein.

Moottoriajoneuvot:

Moottoriajoneuvolla ajo Suvilahden alueelle Koksikadun, Sörnäisten rantatien ja Vilhonvuorenkadun liittymistä on estetty ulkopuolisilta ajalla 1.–19. elokuuta.

Parrukadulle ajo Sörnäisten rantatieltä ja Hanasaarenkadun kautta ei tuolloin ole ole mahdollista.

Suvilahden läpi kulkeva Vilhonvuorenkadun jatke Koksikadun ja Sörnäisten rantatien välillä suljetaan moottoriajoneuvoilta 11.–15. elokuuta.

Festivaalikäytössä olevat pysäköintialueet ovat poissa käytöstä 1.–23. elokuuta. Tapahtuma-alueen käytössä olevat pysäköintialueet on merkitty erillisin siirtokehotuskyltein.

Tapahtumaviikonloppuna välillä 12.–14. elokuuta Sörnäisten rantatien Suvilahden puoleinen kaista on suljettu moottoriajoneuvoliikenteeltä välillä Hanasaarenkatu–Vilhonvuorenkatu. Toinen kadun kaistoista on käytössä normaalisti.

Joukkoliikenne:

Linja 738 on poikkeusreitillä Kalasataman alueella. Bussi ajaa Koksikadun päätepysäkin sijaan Panimokadulle. Lisätietoja: HSL

Tapahtumaviikonloppuna välillä 12.–14. elokuuta bussi-, metro- ja junaliikenteessä on lisävuoroja.

Jalankulkijat ja pyöräilijät:

Suvilahden alue on suljettu pyöräilijöiltä ja jalankulkijoilta aikavälillä 9.–17. elokuuta. Tiistaista 9. elokuuta alkaen alueelle asioimiseksi tarvitaan kulkuoikeus. Tapahtumaviikonloppuna alue on suljettu kaikilta ulkopuolisilta.

Vilhonvuorenkadun jatkeen läpikulku on suljettu jalankulkijoilta ja pyöräilijöitä välillä perjantai 12.–15. elokuuta.

Tänä aikana käytössä on jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden poikkeusreitti Suvilahden pohjoispuolen kautta; Sörnäisten rantatie pohjoispuoli – Itäväylän alitus – Lautatarhankatu – Hermannin rantatie – Koksikatu.

Sörnäisten rantatien Suvilahden puoleiset jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden reitit Itäväylän varrella välillä Vilhonvuorenkatu–Koksikatu ovat suljettu 12.–14. elokuuta.

Parrukatu on suljettu pyöräilijöiltä ja jalankulkijoilta 1.–19. elokuuta.

Mainos: Helsingin kaupunki

Mainos: Helsingin kaupunki

50-luvun kerrostalo puolitti lämmityskulunsa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut