Iäkäs kuski ajokieltoon Helsingissä, törmäili työmaalla – Poliisi: "Jo kolmas tapaus muutaman viikon sisään"

Poliisi on määrännyt jälleen yhden iäkkään autoilijan ajokieltoon. Helsingin poliisi kertoi perjantaina Twitterissä tapauksesta, jossa iäkäs kuljettaja oli aiheuttanut vaaratilanteen törmättyään ajoneuvollaan työmaan aitaan.

– Muutaman viikon sisällä jo kolmas tapaus, jossa iäkäs kuljettaja määrättiin ajokorttilain 70 § mukaiseen ajokieltoon ajokyvyn ilmeisen heikkenemisen takia. Ei havainnut kiinteää punaista valoa, raitiovaunukiskoja tai työmaata, jonka aitoihin oli ajoneuvollaan törmännyt, Helsingin poliisi twiittasi.

Helsingin poliisilaitoksen viestinnästä ei perjantaina pystytty vahvistamaan, missä paikassa tilanne tapahtui.

Edellisen kerran vastaavanlainen tilanne oli heinäkuun puolivälissä Oulunkylässä. Iäkäs autoilija oli erehtynyt uloskäynnistä ja ajanut jalkakäytävää törmäten kahteen autoon.

Helsingin liikennevalvontatoiminnon ylikomisario Dennis Pasterstein muistutti tuolloin, että lähiomaisten kannattaa seurata ikääntyneen sukulaisen ajoterveyttä.

Lue tästä, miten toimia jos epäilet läheisen ajokyvyn heikentyneen.

Mainos: Helsingin kaupunki

Mainos: Helsingin kaupunki

50-luvun kerrostalo puolitti lämmityskulunsa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut