Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näin mestarikokki Antero Aurivuo päätyi "Itä-Helsingin ihanimpaan bistroon" – ennätti paiskia töitä Tiktok-ilmiöksi nousseessa ravintolassa

Mestarikokin tie korttelibistroon on joskus arvaamaton.

Näin ainakin Herttoniemen Pikku Hukassa työskentelevän Antero Aurivuon kohdalla.

Tällä viikolla uudelleen avattu Pikku Hukka on ravintoloitsija Hannu Paksulan unelma "Itä-Helsingin ihanimmasta bistrosta."

Aurivuo ei asu itse Herttoniemessä., mutta Itä-Helsinki löytyi lasten salibandyharrastuksessa, jossa hän on aktiivisesti mukana.

Vuonna 2015 Antero Aurivuo nousi julkisuuteen, kun Suomen Gastronomien Seura valitsi Spisin vuoden ravintolaksi. Erityisesti pohjoismaisesta kasvisruoasta tunnettu Kaartinkaupungin pikkuravintola pääsi saman tien myös arvostetulle Nordic White Guide -listalle.

Vuosi sitten kesällä Aurivuo myi osuutensa ravintolasta liikekumppanilleen Jari Kinaselle. Porvoossa sijaitsevassa Kullo Golfissa ja sipoolaisessa Nevas Golfissa Aurivuo ehti niin ikään toimia ravintoloitsijana Kinasen kanssa.

Vantaalaisessa Sapuscassa hän oli talvella 2021 ”lainasopimuksella" sparraamassa nykyisin erityisesti Tiktokista tunnetun julkkisravintoloitsija Mehmet ”Memo” Özkanin lounaspaikkaa. Lisäksi hän oli tekemässä ihan raadollista päivätyötä, mikä oli hiljentynyt Spisissä koronan takia.

Pikku Hukassa hän ehti aloittaa juuri ennen kesälomia ja nyt hän on työntekijänä – ei yrittäjänä.