Suomen suurin pelitapahtuma alkaa torstaina Helsingissä – nämä joukkueet kisaavat Assemblyn 15 000 euron Counter Strike -potista

Messukeskuksessa 4.–7. elokuuta järjestettävä Assembly Summer -tapahtuma juhlii 30-vuotista historiansa.

– Assembly on Suomen suurin ja merkittävin peli- ja tietokoneharrastamisen tapahtuma koko perheelle. Juhlavuoden kattaus on poikkeuksellisen monipuolinen. Toivotamme tervetulleeksi myös ensikertalaiset, tapahtumaan ja sen runsaaseen ohjelmaan voi tulla tutustumaan päivälipuilla ilman konepaikkaa, sanoo tapahtumajohtaja Emilia Mikkola tieodtteessa.

Tapahtuman suurimpana esports-ohjelmanumerona nähdään ammattilaistason Counter-Strike: Global Offensive -turnaus. Yhteensä 15 000 euron palkintopotista kilpailevat kutsujoukkueet ENCE Academy, KOVA, HAVU, Temp ja brittiläinen Into the Breach sekä karsintojen kautta jatkoon päässeet kotimaiset joukkueet Conquer, Cocolovers ja norjalainen VOID.

Myös tapahtuman kävijät pääsevät osallistumaan erilaisiin haasteisiin ja pienempiin turnauksiin. Pelaamaan pääsee myös messualueelta löytyvien I love 8-bit -retronäyttelyn, Skrollin ja Retro Rewindin, Nintendo Switchin, Assygames-pelipisteen ja pelihalli Sugoin arcade-koneiden myötä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut