Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtuuston puheenjohtaja häpeällisestä palkkakriisistä: "Kun Helsingin työntekijät äänestävät jaloillaan, häviäjiä ovat kaikki kaupunkilaiset"

Helsingin palkkatilanne on valtava häpeä koko kaupungille, sanoo kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Fatim Diarra (vihr.) Helsingin Uutisten kolumnissa.

– Mikäli niin yksinkertaista asiaa kuin palkkojenmaksua ei saada kuntoon on ihan turha kuvitella, että ihmiset haluavat tulla kaupungille enää töihin. Sitten kun Helsingin työntekijät äänestävät jaloillaan, häviäjiä ovat kaikki kaupunkilaiset. Kaupunki ei toimi ilman ihmisiä ja pienin minimi mitä meidän on tehtävä, on maksaa työtekijöille palkka tehdystä työstä, kaikki muu on jeesustelua, Diarra sanoo.

Diarra vaatii kaupunkia palauttamaan palkkakuitit näkyville verkkopankkiin, jotta palkan tarkastaminen olisi helpompaa. – Samalla kun tätä sotkua selvitetään, pitää kaupungin henkilöstökassasta voida antaa koronta luottoa. Kenenkään talous ei saa romahtaa työnantajan sotkun takia.

Lue koko kolumni tästä!