Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yllätyskäänne: Teemu Selänne joutui vetäytymään Jokerit-hankkeesta – "Olemme tehneet töitä kesän yli"

Kiekkolegenda Teemu Selänne ei lähde vetämään Helsingin Jokereiden paluuta. Selänne ja hänen edustamansa osakeyhtiö Naurava Narri tiedotti asiasta sunnuntai-iltana. Ryhmän ostotarjouksesta kieltäydyttiin.

Jokereiden kohtalo on ollut epävarma sen jälkeen, kun Venäjä aloitti hyökkäyssodan Ukrainassa ja Hartwall Areenalle jätettiin hyvästit.

– Olemme tehneet töitä kesän yli rakentaaksemme Jokereille tulevaisuuden vaihtoehdon perustuen yhteisölliseen, avoimeen ja läpinäkyvään toimintatapaan. Tavoitteenamme on ollut mahdollistaa Helsingin Jokerit ry:n vastuulla olevalle junioritoiminnalle pitkäaikainen ja vakaa tuki, Selänne kertoo osakeyhtiön tiedotteessa.

Nauravan Narrin toimitusjohtajaksi on määritelty Selänteen vanha pelikaveri, entinen maajoukkuemies ja Jokerit-pelaaja Keijo Säilynoja.

– Kaikkien käymiemme keskustelujen perusteella on selvää, että Jokereiden liigahankkeelle ja Nauravan Narrin suunnitelmille on vahva tuki niin faneilta, potentiaalisilta yhteistyökumppaneilta, sijoittajilta kuin koko jääkiekkoyhteisöltä. Toivomme vilpittömästi, että Helsingin Jokerit ry:n tuleva yhteistyökumppani edustaa koko Jokerit-perheelle tärkeitä arvoja, Säilynoja toteaa tiedotteessa.

Uutista päivitetty kello 21.20: Täsmennetty, että Teemu Selänteen vetävän Nauravan Narrin tarjous hylättiin.