Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Velhojengi kokoontuu kirjastoissa: Ohjelmassa taikasauvojen tekoa, taikalieminäytös, tietovisa... – Nämä kirjastot ovat mukana Harry Potter -tapahtumassa

Helsingin kirjastoihin kokoontuu torstaina 1. syyskuuta velhomaista porukkaa, kun suositun lastenkirjasarjan Harry Potterin ystäville on tarjolla ohjelmaa kirjastoissa.

Samalla fanikunta juhlistaa velhokoulu Tylypahkan lukuvuoden ensimmäistä koulupäivää.

Ohjelmassa on muun muassa taikasauvatyöpajoja, pinssien askartelua, suunnitusta, tietovisa, pakohuonepeli ja muun muassa taikalieminäytös.

Potter-ohjelmaa on Etelä-Haagan, Jakomäen, Malmin, Paloheinän, Puistolan, Rikhardinkadun, Roihuvuoren, Tapanilan ja Vuosaaren kirjastoissa iltapäivän ja alkuillan aikana.

Katso työpajojen tarkemmat aikataulut kirjastojen omilta verkkosivuilta.

Useimmissa tapahtumassa mukana olevissa kirjastoissa järjestetään kello 17 Potter-tietovisa, johon voi osallistua yksin tai maksimissaan viiden hengen ryhminä.

Paikalliset tietovisat toimivat karsintakisoina, joiden voittajat kohtaavat kello 18 kirjastojen yhteisessä finaalissa S.U.P.E.R.-tietovisassa (Se Uskomattoman Paha, Erittäin Raskas -tietovisassa).