Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kierrätyskeskus avaa uuden myymälän Pasilaan – sijaitsee Triplan vieressä

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus avaa tänään uuden myymälän Länsi-Pasilaan. Se sijaitsee Triplan kauppakeskuksen ja Alepan välissä osoitteessa Esterinportti 1.Myymälän valikoimaan kuuluu muun muassa vaatteita, sisustustuotteita, kirjoja, astioita, takuuhuollettua pienelektroniikkaa, askartelutarvikkeita ja Kierrätyskeskuksen omia Plan B -uusiotuotteita. Ilmaistavaroita voi ottaa mukaan Löytönurkasta.

Pasilan myymälään voi lahjoittaa käyttökelpoisia, ehjiä ja puhtaita mattoja, kodin käyttötavaraa, harrastusvälineitä, lasten tarvikkeita, kirjoja, levyjä, kenkiä, vaatteita ja tekstiilejä sekä askarteluun sopivia materiaaleja. Myymälä ottaa vastaan myös kaikenkuntoisia pieniä sähkö- ja elektroniikkalaitteita. Huonekalut eivät kuulu Pasilan valikoimaan, joten niitä ei oteta vastaan myöskään lahjoituksina.

Aiemmin tänä vuonna Kierrätyskeskuksen pienmyymälä aukesi Kalasataman Rediin. Viime vuonna Kierrätyskeskuksen myymälä aukesi Kaisaniemeen.

Esterinportti 1:n vanha kuusikerroksinen toimistotalo remontoitiin kauttaaltaan kahden edellisvuoden aikana. Uusittu rakennus tunnetaan nykyään nimellä Ester1.