Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päätoimittaja Kannala: Tulevaisuutensa pilanneilla Jokereilla on vielä kaksi oljenkortta

Loppukin uskottavuus Jokerit-nimen ja brändin ympäriltä on tapettu, sanoo päätoimittaja Karri Kannala.

– Kohu Jokereiden ympärillä on jatkunut nyt kaksi viikkoa, eikä selvyyttä ole saatu. Joel Harkimon Jokereiden taustalle tuoma yhtiö, rahoittaja ja suunnitelmat ovat hyhmäisiä. Viestintälinja on olematon ja huono. Kun pohtii Jokerit ry:n äkkikäännöstä ja Harkimon salamyhkäistä tapaa toimia, ei voi välttyä ajatukselta, kohdistuuko tekemiseen yhtä merkittävää painetta itärajan takaa? Kannala sanoo kolumnissa.

Kannala sanoo, että nykytiedon valossa on mahdotonta nähdä, että Jokerit koskaan saisivat liigalisenssiä tai mikään uskottava ja eettisesti toimiva yritys lähtisi sitä sponsoroimaan tai, että fanit enää aidosti ottaisivat sitä omakseen.

– Kaksi oljenkortta voisi vielä olla. Harkimon ja kumppaneiden vetäytyminen pikavauhtia sekä ry:n nopea ja vilpitön anteeksipyyntö Nauravan Narrin ja fanien suuntaan. Tai se, että Naurava Narri toteuttaa Selänteen heiton siitä, että he rakentavatkin hankkeen Töölön Vesan kautta, tosin silloinkin todennäköisesti ilman Jokerit-nimeä.

Lue koko Päätoimittajalta-kolumni tästä!