Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Teemu Selänne heittää täyslaidallisen Jokereiden hallitukselle – "Miten meni omasta mielestä?"

Kiekkolegenda ja kaikkien aikojen suomalainen maalintekijä Teemu Selänne lataa täyslaidallisen Jokereiden hallitukselle Twitterissä. Selänne oli Naurava Narri-yhtiöineen halukas ostamaan Jokerit, mutta ostohanke kariutui seuran yhdistyksen hallituksen vastustukseen.

Nyt Selänne kritisoi lopputulosta kovasanaisesti sosiaalisessa mediassa.

Jokereiden nimi on loattu ja tulevaisuus pilattu

HS: Teemu Selänne jakaa kritiikkiä Harkimoille Jokerit-kaupan kariutumisesta – "Meidän ei tarvitsisi olla yksi Hjallis, joka päättää kaikesta"

Yllätyskäänne: Teemu Selänne joutui vetäytymään Jokerit-hankkeesta – "Olemme tehneet töitä kesän yli"

– Miten meni omasta mielestä? Teille kerrottiin neljä kuukautta miten pitäisi edetä ja tarjottiin mahdollisuus viedä tää maaliin, ei kelvannut, valitsitte toisen reitin, epäonnistuitte ja toiminnallanne laitoitte koko Jokereiden tulevaisuuden vaaraan. Käsi pystyyn ja erotkaa!

– Mietityttää, että kuinka kauan Jokereiden junioripuoli enää vetää puoleensa kyvykkäitä nuoria, jos meno on tämän suuntaista ja taas kerran ei ole tarjota pelaajapolkua liigaan. Harmitti katsoa U20 kisoja jossa 6 loistavaa entistä Jokereiden junnua jotka ovat lähteneet seurasta tämän takia, Selänne jatkaa.

Yleisesti on huhuiltu että Jokerit on päätymässä tutun sukunimen toimitusjohtaja-aikaan. Tällä kertaa toimitusjohtajaksi olisi tulossa Joel Harkimo.

Joel Harkimon isä Hjallis Harkimo ja Teemu Selänne olivat pitkään henkiystäviä. Vuodet ovat kuitenkin vieneet miesten tiet erilleen ja jopa riitaisalle tasolle.