Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HOK-Elanto nimitti uuden muutosjohtajan – Toimitusjohtaja: "Viimeiset vuodet ovat olleet aikamoista muutosta"

Kirsi Vehkaluoto on nimitetty HOK-Elantoon muutosjohtajaksi ja konsernijohtoryhmän jäseneksi 1. lokakuuta alkaen.

Tehtävä on HOK-Elannon konsernijohtoryhmässä uusi ja muutosjohtaja raportoi työssään toimitusjohtaja Veli-Matti Liimataiselle.

Liimataisen mukaan uudella muutosjohtajan tehtävällä halutaan vahvistaa HOK-Elannon kyvykkyyttä vastata jatkuvasti nopeammin muuttuvaan kulutuskäyttäytymiseen ja sitä kautta perustehtävään, eli palveluiden ja etujen tuottamiseen asiakasomistajille.

– Viimeiset vuodet ovat olleet aikamoista muutosta monista eri seikoista johtuen. Kuluttajakäyttäytyminen muuttuu jatkuvasti ja kohtaamme monet muutokset ensimmäisenä pääkaupunkiseudulla.

Lyhyemmällä aikavälillä kauppojen toimintaan ovat vaikuttaneet myös esimerkiksi inflaatio ja ruoan hinnan nousu sekä verkkokaupan valtava kasvu varsinkin pahimpana korona-aikana.

– Myös nämä ovat osaa isompaa trendiä, eli jatkuvaa muutosta, Liimatainen toteaa.

Vehkaluoto siirtyy HOK-Elantoon SOK:lta, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2017 saakka Strategiayksikössä, viimeisimpänä tehtävänään Strategiayksikön vetovastuu. Aiemmin Vehkaluoto on työskennellyt muun muassa Lassila & Tikanojan sekä EY:n palveluksessa strategian, liiketoiminnan kehittämisen ja konsultoinnin tehtävissä.

– Kirsi tuo tärkeää strategista osaamista organisaatioomme, toimitusjohtaja sanoo.

– Olen todella iloinen uudesta tehtävästäni HOK-Elannossa ja päästessäni osaksi äärimmäisen ammattitaitoista työyhteisöä. On hienoa päästä yhdessä viemään asioita eteenpäin, Kirsi Vehkaluoto sanoo HOK-Elannon tiedotteessa.