Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Oletko maistanut? Stadionin tornin juurella myydään "Chef Sepon" legendaarisia mokkapaloja – "Hän on leiponut kaikki itse"

– Seppo ne on kaikki leiponut itse, huikkaa talkoolaisena Töölön Pallokentällä kahvilaa emännöivä Tuuli Merikoski. Auttavat kädet antaa seuran toiminnanjohtaja Janne Wikman.

Meneillään on Miesten kakkosdivarin Stadin Derbyksi nimetty Kiffenin ja Käpylän Pallon kohtaaminen elokuun viimeisenä päivänä.

Töölön Bolliksella on tarjolla Sepon leipomuksia: kahta lajia pullia, mokkapaloja ja mustikkakakkua. Chef Seppo eli Seppo Luoma-Keturi on ravintola-alan ammattilainen. Hän kuvaa talkootyön arjen:

– Normaalisti peleissä on 150 katsojaa ja makkaroista menee silloin 120 kappaletta. Kahvin, pullan ja virvokkeiden menekki riippuu säästä.

Makkara on Votkinin grilleriä. Hodarin sämpylän Chef sanoo vaihtaneensa S-ryhmän sämpylästä Lidlin sämpylään, joka toimii paremmin. Grillerin ja hodarin hinta on 2,50 ja hodarin kahdella nakilla 3,00 euroa.

Kahvi ja pulla maksaa vitosen. Kahvi kakkupalalla 6,50 euroa. Näistä jokainen voi laskea bisneksen suuruuden, kun liput ovat 5-8 euroa.

Ilta meni hyvin. Katsojia oli 192. Kiffen voittaa kiihkeän ottelun 2-1. Ratkaisun tekee pelin viimeisellä kosketuksella Dominic Savolainen ajassa 90+5.

FC Kiffen – FC Lapa sunnuntaina 11. syyskuuta Töölön pallokentällä klo 19.