Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Postipuistoon valmistuu lisää vuokra-asuntoja – havainnekuva esittelee 112 asunnon kerrostalon

Pohjois-Pasilan Postipuistossa on aloitettu 112 vuokra-asunnon rakentaminen. Rullakkokuja 14:ään tulevan kerrostalon on määrä valmistua loppuvuodesta 2024.

Rakennuttaja on Y-Säätiö-konserniin kuuluva M2-kodit, jolla on Postipuistossa ennestään yksi kerrostalo.

Vuokratalo on ARA-kohde, eli se oon valtion tuella rakennettu ja vuokrat ovat säädeltyjä. Tämän vuoksi asukasvalinnoissa noudatetaan tarveharkintaa ja varallisuusrajoja.

Postipuiston asuinalueen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota yhteisöllisyyteen. Rullakkokujan asukkaat pääsevät hyödyntämään talon läheisyydessä sijaitsevan Rullakkotorin palveluilta. Rullakkotorin aukiolle rakentuu myös asukastalo Postivarikko.

Postivarikko on asukkaiden yhteinen kylätalo, joka tarjoaa muun muassa liikuntatiloja, erilaisia työskentelyhuoneita sekä tilaa juhlien ja tapahtumien järjestämiseen.

Talon on suunnitellut Playa Arkkitehdit, urakoitsijana toimii Jatke Uusimaa.

Pohjois-Pasilan asukasluku kasvaa yli 12 000 asukkaaseen 2030-luvulla. Asuntojen lisäksi alueelle syntyy noin 2 000 uutta työpaikkaa.