Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Timo Koivusalo varoittaa suomalaisia: "Pekko Aikamiespoika voi tehdä vielä paluun!"

Eipä tiennyt Timo Koivusalo välttämättä vielä 1990-luvun alussa, minkälaiseksi kansansuosikiksi miehen kehittelemä ja esittämä Pekko Aikamiespoika nousee vielä samalla vuosikymmenellä. Vallaton komediahahmo päätyi tekemään lopulta useamman elokuvan, musiikkia ja monenlaisia muitakin esityksiä.

Vuoteen 2022 saavuttaessa Koivusalo on edelleen mukana viihdebisneksessä, mutta Pekko on ollut taas tauolla jo 1990-luvun lopusta saakka. Nyt Koivusalo varoittaa – hän käyttää itse nimenomaan tätä verbiä – suomalaisia, että Aikamiespoika voi tehdä vielä paluun pulisonkeineen.

– Haluan tosiaan varoittaa suomalaisia tästä asiasta. Tässä on nyt mennyt pidemmän aikaa niin että melkein viikoittain joku huutelee kadulla että hei Koivusalo, koska tulee lisää Pekkoa, saataisiinko niitä edes suoratoistopalveluihin. Olen alkanut miettiä, että kyllä voisi tullakin.

Sitä ennen Timo Koivusalon aika menee kuitenkin Pelle Hermannin kanssa. Ensimmäinen Pelle Hermanni-elokuva tulee ensi-iltaan perjantaina. Kuvattuna on jo toinenkin elokuva, eikä kokonaisuus välttämättä siihenkään jää.

– Kyllä minua kiinnostaisi todella paljon tehdä kolmaskin Hermanni, Koivusalo paljastaa.

Timo Koivusalon ja Pelle Hermannia esittävän Vesa Vierikon haastattelu on luettavissa torstaina Etelä-Suomen Media Oy:n kaupunkilehtien verkkosivuilta.