Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tämä on Suomen paras olut vuonna 2022 – "Ylistykselle ei ollut tulla loppua"

Vironlahdella toimivan Takatalo & Tompuri Breweryn Kaski Savubock 6,5% on voittanut Suomen paras olut 2022 -kilpailun

–  Kaski Savubock on hitaasti avautuva, tasapainoinen ja moniulotteinen savuolut. Finaalituomaristo lämpeni savubockille vasta useamman maistelun jälkeen, mutta ylistykselle ei ollut tulla loppua, kun tuomaristo sen makuun kerran pääsi, kertoo tuomariston puheenjohtaja Mariaana Nelimarkka tiedotteessa.

Helsinkiläisistä panimoista Suvilahdessa toimiva Stadin Panimo ja Herttoniemen Etko Breing voittivat molemmat kaksi sarjaa.

”Oluenystävän taivas!” – tässä on Helsingin paras olutravintola: lukijat äänestivät ykköseksi baarin, joka on harvinaisuus koko maailmassa

Kilpailuun osallistui yli 420 olutta. Finaalistuomaristo koostui suomalaisista ja kansainvälisistä olutammattilaisista. Oluet arvioitiin täysin sokkona.

– Emme julkaise osallistuvien panimoiden nimiä kisassa, ettei tuomareillamme ole ennakko-oletuksia kilpailuoluista. Näin vain oluen maku ratkaisee, sanoo kilpailujohtaja Anikó Lehtinen tiedotteesa

Suomiräppärin johtama panimo putsasi pöydän Suomen Paras Olut -kilpailussa – katso tästä voittaja ja Top 3 -listat

Suomen Paras Olut -kilpailua järjestää Suomalainen Olut ry.

Helsingin historiallisella tehdasalueella valmistetaan oluita, jotka rohmuavat palkintoja vuodesta toiseen – nyt luvassa on todellinen jättipotti

Jyrki rakensi Helsingin keskustaan unelmiensa baarin, sisustus loksauttaa leuat – "Tämä on maailman ensimmäinen, vastaavaa ei ole missään"

Onko tässä järkeä? Suomalaiset pienpanimot saivat tarpeekseen sääntö-Suomesta – "Muut eivät ole uskaltaneet tehdä tätä"